لوریل گلوکوزید

موجود در انبار
ارسال سریع

قیمت محصول : 189,000 تومان1,480,000 تومان

پاک کردن

لوریل گلوکوزید

موجود در انبار
ارسال سریع

قیمت محصول : 189,000 تومان1,480,000 تومان

پاک کردن

لوریل گلوکوزاید یا لوریل گلوکوزید یک سورفکتانت نانیونی یا غیر یونی است. این سورفکتانت در تولید صنایع آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست و مو، استفاده می‌شود.

فرمول شیمیایی: C18H36O6 
جرم مولکولی ۳۴۸/۴۸ گرم بر مول 9.5
شناسه پاب کم ۹۳۳۲۱ 
چگالی: 1.0 گرم بر سانتی متر مکعب
حلالیت: محلول در آب

خرید لوریل گلوکوزاید

خرید لوریل گلوکوزاید (Lauryl glucoside) به عنوان یک سورفکتانت طبیعی و استفاده از آن در مواد شوینده، به پاک کردن آلودگی ها از سطح پوست کمک می کند.  شرکت شیمی پیک از وارد کنندگان مواد شیمیایی آرایشی و بهداشنی می باشد. این شرکت کلیه محصولات خود را به صورت عمده و خرده به تولید کنندگان ارائه می نماید.

لوریل گلوکوزید چیست و چه فوایدی دارد؟

یکی از مواد اصلی که باعث خشکی پوست شما می شود، عوامل کف کننده به نام سورفکتانت ها هستند. اما برخلاف تصور رایج، همه سورفکتانت‌ها مضر نیستند، برخی از آنها در محصولات مراقبت از پوست برای پاکسازی مناسب صورت، ضروری هستند. لوریل گلوکوزید یکی از این سورفکتانت ها است که به دلیل ملایم بودن و ایمن بودن برای اکثر انواع پوست توجه زیادی را به خود جلب کرده است.
لوریل گلوکوزید از ترکیب گلوکز ذرت و روغن نارگیل یا روغن هسته خرما ساخته می شود. این محصول که طی فرآیندهای طبیعی به دست می آید، ایمن بوده و خطری برای مصرف کننده ندارد. از سوی دیگر به دلیل زیست تخریب پذیر بودن برای محیط زیست نیز مفید است. عملکرد این ماده در محصولات مراقبت از پوست، کف کردن و تولید کف است. ایجاد کف از طریق شکستن کشش سطحی بین مایعات و تبدیل آنها به پاک کننده های ایده آل برای پوست انجام می شود.

کاربرد لوریل گلوکوزید

با وجود اینکه لوریل گلوکوزید در اکثر محصولات مراقبت از پوست وجود دارد، اما در فوم‌های صورت، پاک‌کننده‌ها، ژل‌ها و محصولات پاک‌کننده مو ضروری هستند. محتوای الکل چرب این مواد آن را از سایر سورفکتانت‌های خشن جدا می‌کند و به پوست شما تمیزی عمیق می‌دهد بدون اینکه باعث خشکی بیش از حد پوست شود.این ماده یک سورفکتانت طبیعی است که پایداری مناسبی را به ترکیب می بخشد. همچنین به دلیل تولید مقدار مناسب کف می تواند جایگزین مناسبی برای سورفکتانت های مشتق شده از مواد شیمیایی باشد.
اغلب در محصولات مراقبت از پوست فرموله شده برای پوست های حساس استفاده می شود. با وجود ایمن بودن Lauryl glucoside باید از میزان غلظت مناسب این ماده در فرمولاسیون استفاده کرد. استفاده از لوریل گلوکوزید با غلظت 10 تا 20 درصد در پاک کننده های صورت با اغلب گزینه ای مقرون به صرفه و طبیعی می باشد که برای استفاده بی خطر هستند.
لوریل گلوکوزید به دلیل خاصیت نرم کنندگی و پاک کنندگی که دارد، در تولید انواع شامپو هم به کار گرفته می شود. این ماده یک پاک کننده ملایم و بی خطر است. استفاده از این ماده حتی برای نوزادان هم ایمن می باشد. در تولید انواع شوینده های مخصوص نوزاد و دستمال مرطوب از این ماده استفاده می شود.

قیمت لوریل گلوکوزید

شرکت شیمی پیک لوریل گلوکوزید که دارای ظرفیت کف سازی عالی و سازگاری پوستی خوبی است، را با قیمتی مناسب به شما ارائه می دهد. جهت استغلام قیمت دقیق این محصول می توانید با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل نمایید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لوریل گلوکوزید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − 4 =

تضمین حفظ کیفیت کالا

مشاوره‌های تخصصی

رضایت مشتریان

خدمات پس از فروش

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

Email Instagram WhatsApp WhatsApp
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
خانه