استئاریک اسید

موجود در انبار
ارسال سریع

استئاریک اسید

موجود در انبار
ارسال سریع

اسید استئاریک چیست؟

اسید استئاریک این اسید آمینه رایج ۱۸ کربنه با فرمول شیمیایی C18H36O2 و نام آیوپاک اکتادکانوئیک اسید، ترکیبی غیر سمی با ظاهری به صورت جامد و سفیدرنگ است.این ماده نوعی متیل استر و  اسید بلند زنجیری است که در یک سر آن یک گروه کربوکسیل و در سر دیگر آن یک گروه متیل قرار دارد. به علت نداشتن پیوند دوگانه در دسته ترکیبات اشباع قرار می گیرد و همچنین می تواند به صورت بلند زنجیر یا گلوله ای باشد. نمک و استرهای این ماده استئارات نامیده می شود. استئاریک اسید به صورت طبیعی در طبیعت در چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی وجود دارد.
نام های دیگر این ماده  استئاریک اسید، اسید استئاروفانیک و یا ستیل استیک اسید می باشد.

کاربرد استئاریک اسید

ترکیب اسید استاریک، اتیلنگلیکول، گلیکول استارات وگلیکول دی استارات در محصولات آرایشی، شامپوها و صابون‌ها موجب مرواریدی شدن آن‌ها می‌شود. این ترکیب عمدتا برای تقویت رایحه محصول و بهبود بافت و قابلیت پخش شدن استفاده می شود. همچنین به عنوان کمک کننده به بهبود میزان رطوبت پوست در تولید محصولات مراقبت شخصی نیز کاربرد دارد. . استئاریک اسید در تولید نمک های مختلف استئارات استفاده می شود.
 
 اسید استئاریک صنعتی ترکیبی از این اسید با پالمیتیک اسید و میریستیک اسید است (PA and MA).

خرید استئاریک اسید

برای خرید این اسید امینه میتوانید با شماره های 22874498 و 09909242499 تماس بگیرید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “استئاریک اسید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =

تضمین حفظ کیفیت کالا

مشاوره‌های تخصصی

رضایت مشتریان

خدمات پس از فروش

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

Email Instagram WhatsApp WhatsApp
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
خانه