ژلان گام لو آسیل gellan gum LA
قیمت هر واحد عمده : 0 تومان
ژلان گام لوسیل چیست؟
ژلان گام یک پلی ساکارید آنیونیک محلول در آب است که از باکتری گونه سودوموناس (sphingomonas elodea) بدست می آید. ترکیب شیمیایی ژلان گام شامل D-گلوکوز، L -رامنوز و D-گلوکورونیک اسید می باشد که برای خاصیت ژل دهندگی در فراورده های غذایی و محصولات آرایشی بهداشتی استفاده میگردد و به دلیل مقاومت در برابر حرارت میتواند جایگزین خوبی برای آگار باشد. این کربوهیدرات غیر قابل احتراق و غیرپایدار با الکل است. شکل ظاهری آن ژل مانند و شفاف است و ph آن 3 تا 10 است.
کاربرد ژلان گام
مهمترین ویژگی دیگر ژلان گام مقاومت حراراتی بالای آن است که کاربرد این محصول را بعنوان یک ژل دهنده بسیار شاخص کرده است. ژلان گام عمدتا در مواد غذایی مثل ژله ، شکر سفید ، نوشیدنی ها ، فراورده های لبنی ، مرباجات ، آبنبات ها و چاشنی ها مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین در موارد زیر نیز کاربرد دارد:
-
معلق سازی تخم شربتی
-
تعلیق پالپ و تکه های میوه در نوشیدنی
-
تولید ژل مایع و روان
-
تشکیل ژل در آبنبات و شیرینی ها
-
جایگزین آگار
-
فروت فیل و انواع فرآورده های میوه ای و کامپاند میوه
-
مربا و مارمالاد
مزیت ها
علاوه بر مقاومت ژلان گام به حرارت نسبت به آگار مزیت های دیگری مانند :
-
ایجاد بافت ژله ای بسیار خاص و ویژه
-
دز مصرف 1.0 – 0.05 درصد وابسته به نوع محصول
-
ایجاد غلظت دو برابر آگار با مقدار مصرف برابر
-
محلول در آب سرد (انحلال راحت با آب گرم یا داغ، الکل، شکر، گلیسرین)
-
آبگیری ژل در pH های 3 و 4 که در میان همه ی هیدوروکلئیدها بینظیر است
-
تشکیل ژل در محصولات اسیدی
-
ژل کند بند
-
جایگزین سدیم آلژینات برای تشگیل گوی خوراکی
دارد.
خرید ژلان گام لوآسیل
جهت خرید ژلان گام لوآسیل با کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب و یا جهت دریافت مشخصات و اطلاعات فنی با کارشناسان ما در ارتباط باشید. کارشناسان مجموعه شیمی پیک آماده خدمت رسانی به مشتریان گرامی در سریع ترین زمان ممکن میباشند .
تلفن 02122874498
محصولات مشابه
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.